Itt érhetjük el a megszűnő FOX sorozatait

2018. február 12. - Jasinka Ádám

Tegnap este érkezett a hír, miszerint április végével megszűnik a hazánkban négy éve létező magyar FOX. Az évek alatt számos premier sorozatot magyar szinkronnal bemutató tévécsatorna kínálatában megtalálhattuk a The Walking Deadet, az Empire-t és A Simpson családot is.

fox_megszunes_empire.jpgEmpire

A hír kapcsán máris sokan érdeklődtetek arról, hogy az mi lesz a FOX-on látható sorozatokkal? A tévécsatornától kérdésünkre azt az információt kaptuk, hogy a műsorok sugárzásában április 30-ig nem lesz változás, így a jelenleg futó sorozatok mellett a The Walking Dead 8. évadának legújabb epizódjait is megnézhetitek a csatornán, és a A Simpson család is jelentkezik még premier epizódokkal április végéig.

A hazai FOX szériák egy részét azonban később sem kell nélkülözni, a nemrég indult FOX+ nevű új, online videós szolgáltatáson ugyanis jó pár sorozat teljes évadjait megtalálhatják a nézők. Ez, az egyelőre csak a Telekomnál elérhető szolgáltatás tehát nem szűnik meg, sőt havonta újabb címekkel frissítik majd a kínálatát.

A FOX+ kínálatában már megtalálható a The Walking Dead első hét évada, és minden rész felkerült magyar nyelven az Így jártam anyátokkal, a Da Vinci démonai, a 11.22.63 és Az Álmosvölgy legendája című sorozatokból, és fent van az Empire első három évada is. A FOX+ tehát az eddig bemutatott tartalmakat kínálja, de talán még az sem zárható ki, hogy a jövőben premiereket is elérhetünk majd rajta, ugyanis folyamatosan fejlesztik, és tervei vannak vele a FOX Networks Groupnak.

fox_megszunes_a_simpson_csalad.jpgA Simpson család

A The Walking Dead legfrissebb, február 26-án folytatódó nyolcadik évada véget ér a magyar FOX tévécsatorna április 30-i megszűnéséig. A Simpson család legfrissebb szezonja azonban nem fejeződik be addig. Arról azonban, hogy melyik csatornán lesz látható magyarul a folytatás, még nem tudni semmit.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agarik 2018.02.13. 13:28:38

Szar kis ország, ide nem szállítanak semmit.
Aztán csodálkoznak ha lopunk.

Lehetne hogy felszámolják ezt a kis semmit, és így valami normális ország része lennénk a továbbiakban? Ahol az angol hivatalos nyelv, mert a többire semmi szükség, a múlt dinoszauruszai.

dartonita 2018.02.13. 15:28:05

@agarik: én pl. annak örülnék, ha Kanada felvásárolna minket. Szerintem jól járnánk...

rozsomák 2018.02.13. 15:38:50

Szóval, ami eddig ingyen volt benne pl. a Családi csomagban, azt ezentúl fizetősen lehet nézni.. Helyette majd kapunk valami Bonum TV vagy ahhoz hasonló, nézhetetlen csatornát.
Köszi...
(Persze nem mintha a FOX ne lett volna tele már máshol is tizenötször leadott sorozatokkal.. akkora nagy veszteség azért senkit se ér..)

2018.02.13. 16:04:27

Van olyan hír, ami nem taglóz le. Nem is tudtam, hogy van/volt ilyen csatorna. Így nem nehéz megszűnni.
süti beállítások módosítása