Megint átalakulnak az RTL Klub estéi

2018. február 04. - Jasinka Ádám

Január elején történt az RTL Klub főműsoridős kínálatának eddigi legnagyobb változtatása, melyet több kisebb műsorváltozás követett kezdve a Cobra 11 levételétől a dupla részes Válótársakig. Nem egészen egy hónappal ezen hírek után ismét átalakulnak a tévéadó hétköznap estéi.

rtlklub_musorvaltozas_2018_februar1.jpg

Február 5-én este elindul A Fal, a már tavaly ősszel bemutatott game-show. Mivel a Sebestyén Balázs vezetésével érkező vetélkedő hétköznap esténként 19 óra 05 perctől lesz látható, ezért az eddig a Híradó mögött adásba kerülő Fókusz a hírműsor elé költözik. Ennek köszönhetően az Elif - A szeretet útján fél órával hamarabb, 16.45 helyett 16.15-kor kezdődik majd. A Story Extra adásai szintén korábban indulnak.

A Barátok közt húsz perccel indul később február 5-től: a szappanopera epizódjait 20.05-től láthatjuk hétfőtől péntekig. Utána továbbra is az Éjjel-Nappal Budapest kerül képernyőre, mely így 20 óra 45 perckor fog kezdődni. A Fal érkezésével az esti sorozatok nézői járnak a legrosszabbul, ugyanis - akárcsak tavaly ősszel - ismét este tíz óra után kezdődnek majd az epizódok.

rtlklub_musorvaltozas_2018_februar2.jpg

Ráadásul a Dr. Csont a tizenegyedik évad fináléja után szünetre vonul és ismétlések kerülnek belőle képernyőre. Február első hetében kedden és csütörtökön este láthatjuk majd a Válótársak utolsó két epizódját. A magyar sorozat váltása pedig egy premier széria, a Halálos fegyver lesz. Szerdánként 22.10-től továbbra is látható lesz a Szulejmán, péntekenként este pedig filmeket vetít az RTL Klub.

A Fal érkezése a hétvégi műsort nem befolyásolja. Szombatonként továbbra is 20 órától lesz látható A mi kis falunk, utána és vasárnap este pedig filmek kerülnek az RTL Klub műsorára.

Február 5-től minden hétköznap este:
15.45: Story Extra
16.15: Elif - A szeretet útján
17.25: Fókusz
18.00: Híradó
19.05: A Fal
20.05: Barátok közt
20.45: Éjjel-Nappal Budapest
22.10: Sorozatok/filmek
23.10: Magazinműsorok/hírműsorok/filmek

Fotók: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása