Újabb kreatív ajánlókkal feszül egymásnak az RTL Klub és a TV2

2018. február 02. - Jasinka Ádám

Az elmúlt pár hónap egyértelműen legnagyobb, többszörös visszhangját A Fal és A Piramis, így tehát az RTL Klub és a TV2 párharca keltette. A premier előtti bemutató adástól a Barátok köztöt is megverő vetélkedőn át eljutottunk a kreatív promóciós anyagokig, amivel a két tévéadó felkészül a február 5-én induló nagy összecsapásra. Sebestyén Balázs és Stohl András vetélkedője ugyanis összeméri erejét.

rtlklub_tv2_februar_ajanlok.jpg

Az RTL Klub A Fal reklámozását egy áthallásos előzetessel kezdte, majd érkezett a plakát, rajta egy többféleképpen is értelmezhető szlogennel. Most pedig befutott egy kis "oktató" anyag arról, hogyan is született meg a műsor. A videóban többször is utalnak A Piramisra. Azonban a TV2 kreatívjait sem kell félteni, ők a február 5-től érvénybe lépő esti kínálatot reklámozzák Stohl Andrással és Gundel Takács Gáborral együtt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása