Az év sorozatszinkronja szavazás (2017)

2018. február 01. - Jasinka Ádám

Egy teljes éven keresztül minden hónapban szavazhattatok arról, melyik újonnan indult sorozatszinkron volt a hónap legjobbja. Most, hogy megvan mind a 12 nyertes, itt az idő hogy eldőljön a 2017-es év sorozatszinkronja cím sorsa! Február 1.  és 14. között ismét csak rajtatok, a ti kattintásotokon múlik, hogy melyik sorozatszinkron lesz a legjobb!

fejlec_17evszinkronja.png

A 2017-es év hónap szinkronjaiAmerika Huangjai (Comedy Central), 24: Újratöltve (VIASAT6), Hatalmas kis hazugságok (HBO), A bosszú (AXN White), Blöff (VIASAT6), Írjunk történelmet! (Humor+), Piszkos pénz, tiszta szerelem (Izaura TV), Mick kell a gyereknek! (Humor+), Diane védelmében (HBO), Bosszú vagy szerelem (TV2), Babilon Berlin (HBO), Rick és Morty (Comedy Central)

"A hónap szinkronja" szavazások: januárfebruármárciusáprilismájusjúniusjúlius,
augusztusszeptemberoktóbernovember, december

Az év sorozatszinkronjára szavazni február 1. és 14. között lehet. A szavazást február 14-én éjfélkor lezártuk!

zaras_2017_ev_szinkronja.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jasinka Ádám 2018.02.02. 14:37:52

@Bajkuj Emoke: Arra gondolsz, hogy elírtuk? Ezek a szinkronok 2017-ben készültek, így a 2017-es év legjobbját keressük.
süti beállítások módosítása