Hamarosan újra képernyőn Beren Saat

2018. január 31. - Jasinka Ádám

Tegnap derült ki, hogy február közepén ér el befejező epizódjához az Izaura TV-n jelenleg hétköznap esténként látható Piszkos pénz, tiszta szerelem. A népszerű sorozat helyére azonban nem egy új török produkció érkezik, hanem egy olyan széria, amely nagy sikerrel futott nem is olyan régen.

Február 16-án, pénteken 20 órakor az Izaura műsorán is bemutatkozik a Fatmagül. A sorozat innentől kezdve minden hétköznap este adásban lesz a Titkok és szerelmek valamint az Esmeralda között. Az Izaurán azonban nem csak a Fatmagül epizódjait nézhetik újra a rajongók: január 29-től ugyanis reggelenként a Megtört szívek is látható.

A Fatmagül szinkronforgatásáról készült beszámolónkat és a színészekkel készült interjúkat ezen a linken, a sorozatról készített kvízjátékunkat ezen a linken érhetitek el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása