Kissé átalakulnak a SuperTV2 estéi

2018. január 28. - Jasinka Ádám

Az utóbbi hetekben sokat lehetett olvasni a TV2-n nagy sikerrel futó A Piramisról, az RTL Klub műsorváltozásairól, a kiélezett nézettségi versenyről és A Fal premierjéről. Ezek azonban mind elterelték a figyelmet a kábelcsatornákról.

A SuperTV2 estéi kissé átalakulnak a jövő héttől kezdve. Január 29-től ismét kikerül a műsorkínálatból az Édes Élet, amely egy ideje már csak ismétlésekkel jelentkezett hétköznap 18.40-től. A reality helyére a TV2-n tavaly ősszel sugárzott Séfek séfe adások kerülnek, melyek hétfőtől péntekig 18 óra 15 perctől lesznek láthatóak.

supertv2_musorvaltozas_sefeksefe.jpgFotó: TV2

Az Ördög Nóra vezette gasztrotehetségkutató első évadának ismétlése miatt fél órával korábbi időpontra, 17:00-ra kerül a Családi titkok. A Jóban Rosszban epizódjai január 29-től viszont továbbra is 19.50-kor kezdődnek majd. A Sztárban sztár +1 kicsi február 4-i fináléját követően pedig filmeket vetítenek majd a SuperTV2-n vasárnap esténként.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása