Nem egészen egy év után megszűnik két magyar tévéműsor

2018. január 23. - Jasinka Ádám

Tavaly tavasszal derült ki, hogy új csatornánál folytatja sokak által kedvelt műsorát Kadarkai Endre. A népszerű riportsorozat, az Arckép adásait 2017 májusától a Story4-en követhettük figyelemmel. A vendégek között volt többek között Kálmán Olga, Gundel Takács Gábor, Kolosi Péter és Dolák-Saly Róbert is. Az Arckép mellett hetente jelentkezett a riporter Nemadomfel című műsora is, melyben olyan embereket ismerhettünk meg, akik súlyos nehézség után tudtak talpra állni.

arckep_megszunik_story4.jpgKadarkai Endre és Jakupcsek Gabriella (fotó: Facebook)

A StoryTV vezetősége azonban a napokban úgy döntött, hogy a Story4-en egy teljes éve sem látható műsorokat megszünteti. A hírt a műsorvezető-riporter Kadarkai Endre jelentette be saját Facebook oldalán. Az Arcképből a hétfőn leadott, Kozma Imrével készült adás volt az utolsó, a Nemadomfelből pedig még két epizód van hátra. Azt egyelőre nem tudni, mikor és melyik csatornán folytatódhatnak a műsorok, ha folytatódhatnak egyáltalán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása