Újabb sorozatot folytat az RTL

2018. január 20. - Jasinka Ádám

Idén év elején folytatta kisebb-nagyobb szünet után új részekkel egykoron nagyon is nézett amerikai sorozatait az RTL. Visszatért a Dr. Csont és a Castle is, nem sokkal a tengerentúli premiert követően már magyarul is odaát keresi az igazságot Mulder és Scully és nemrég kiderült, hogy egy újabb amerikai szériát folytat az RTL Magyarország.

rejtjelek_harmadik_evad_premier.jpgSullivan Stapleton és Jaimie Alexander, a sorozat főszereplői (fotó: Cool)

Január 25-én, csütörtök éjjel Magyarországon is elindul a Rejtjelek című akciósorozat legújabb, harmadik évada. Az eredetileg Blindspot címet viselő produkció 2016 márciusában debütált hazánkban, a második szezon pedig 2017 februárjában érkezett meg. Azzal, hogy a harmadik etap már január végén elstartol, minden eddiginél hamarabb elhozza az RTL Magyarország a széria friss epizódjait.

A tengerentúlon tavaly október végén indult az évad, melynek története 18 hónappal az előző befejezése után játszódik. A csapat szétszéledt, csak egyikük maradt az FBI kötelékében. Egy váratlan esemény azonban arra kényszeríti őket, hogy ismét összefogjanak, egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel szemben. A Rejtjelek harmadik évada január 25-től, csütörtökönként 23 órától lesz látható a Coolon.

premiernaptar_1.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása