Megtudtuk, mikor indulnak az Áll az alku legújabb adásai

2018. január 19. - Jasinka Ádám

A tavalyi év egyik legnagyobb híre volt, hogy visszatér több éves kihagyás után a közkedvelt vetélkedő, az Áll az alku, méghozzá legendás műsorvezetőjével, Gundel Takács Gáborral. A "táskás" műsor pár adást követően bebizonyította, hogy még mindig az egyik legnépszerűbb televíziós produkció.

allazalku_uj_evad.jpg

A TV2 már novemberben bejelentette, hogy visszatér az Áll az alku, és pár hete kiderült, hogy január elején újra felállították a díszletet és elkezdődtek az új adások felvételei. Ma pedig a tévécsatornától megtudtuk, hogy február 5-én, hétfő este 20 óra 35 perckor indul a műsor legújabb évada, melynek adásai A Piramis után lesznek képernyőn hétköznap esténként.

Látva azt, hogyan kezdte az évet a TV2, és milyen nézettséget szállít premierje óta a Stohl András vezette kvízműsor, az Áll az alkuval kiegészülve erős párost alkothatnak majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása