Már tavasszal visszatérnek a Luxusfeleségek

2018. január 10. - Jasinka Ádám

Tavaly ősszel jó pár újdonságot műsorára tűzött a hazánkban több tévécsatornát is működtető Sony Pictures Television, melyek közül egyértelműen a Feleségek luxuskivitelben című produkció keltette a legnagyobb sajtóvisszhangot. Ezek a hangok pedig még mostanában, jócskán az első évad vége után is hallhatóak.

felesegek_luxuskivitelben_masodik_evad.jpgCsősz Boglárka és Rubint Réka (fotó: port.hu)

Hamarosan pedig újra felerősödhetnek ezek a hangok, ugyanis ma kiderült, hogy már forgatják a Feleségek luxuskivitelben új évadát, mely akárcsak az előző, nyolc részes lesz. Visszatérnek a VIASAT3-ra a jól ismert szereplők és új emberek is csatlakoznak hozzájuk. Az új részekre pedig nem kell őszig várnia a műsor rajongóinak:

"A nézői visszajelzések alapján is egyértelműen azt tapasztaltuk, hogy a közönség továbbra is változatlanul nagy érdeklődést mutat a luxusfeleségek fényűző élete iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy tavasszal újabb epizódokat tűzünk képernyőre" - nyilatkozta a SorozatWikinek Temesvári Marietta a tévétársaság tartalomfejlesztési vezetője.

A Feleségek luxuskivitelben egyik szereplőjével, Csősz Boglárkával készült interjúnkat ide kattintva olvashatjátok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása