Már forgatják a népszerű hazai vetélkedő új adásait

2018. január 04. - Jasinka Ádám

Tavaly nyáron derült ki, hogy a TV2 visszahozza egykoron legsikeresebb vetélkedőjét, az Áll az alkut, majd a hír után pár héttel később bejelentették, hogy nem csak a műsor, de legendás házigazdája, Gundel Takács Gábor is visszatér a képernyőkre. A táskás műsor feltámasztása pedig hatalmas sikerrel járt, adásról adásra egyre több néző követte a játékot és nem egyszer az RTL Klub ellen is nyerni tudott a nézettségi versenyben.

Gundel Takács Gábor, hivatalos Facebook oldalán nemrég egy videót tett közzé, melyben a nézők számára nagyon is ismerős helyszínről, az Áll az alku díszletéből jelentkezett be. A műsorvezető elárulta, hogy most kezdődnek az új évad munkálatai és hamarosan újra képernyőre kerül - ismerős játékosokkal is - a kedvelt vetélkedő.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.01.04. 14:48:58

Örülök a bejelentésnek. Szeretem a kvízműsorait és tisztelem a tudását. Sokak bánatára, Gundi műsorain a nézőnek is törni lehet a kobakot és nem utolsó sorban celebektől mentes. De aki ennek ellenére ezt fikázza, annak számtalan tv csatorna kínálja Majkát, Győzikét, énekelni nem tudó silány lények tömegét.
süti beállítások módosítása