Élő különkiadással jelentkezik az RTL Klub

2017. december 27. - Jasinka Ádám

Karácsony és szilveszter között végig ünnepi műsorrend van érvényben az RTL Klubon is, ami röviden azt jelenti, hogy a napi műsorok, premier sorozatepizódok helyett filmeket vetítenek. December 28-án azonban az egyik RTL-es műsor élő különkiadással jelentkezik.

rtlklub_adomanygyujtes_fokusz_kulonkiadas.jpgBarabás Éva a tavalyi adománygyűjtés során (fotó: segelyszervezet.hu)

Immár hagyománynak is tekinthető, hogy az RTL Klub az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtő akciója részeként egy különleges, élő adással jelentkezik, melyben arra buzdítják a nézőket a tévécsatorna műsorvezetői, ismert színészei, hogy a 1353-as adományvonalra küldött SMS-sel, vagy erre a számra indított hívással (melyek díja 250 Ft) támogassák a rászoruló családokat.

Az RTL Magyarország műsoraiban az elmúlt öt évben mintegy 300 millió forintot gyűjtöttek össze a nézők. A december 28-án, csütörtök 18.45-kor kezdődő Fókusz különkiadás házigazdái Barabás Éva és D. Tóth András lesznek, akik első alkalommal vezetnek együtt műsort.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása