Dupla részekkel folytatja félbehagyott sorozatait az RTL Klub

2017. december 26. - Jasinka Ádám

Ősszel egymást váltotta három, naponta képernyőre kerülő saját gyártás az RTL Klubon. A Survivort A Konyhafőnök újabb évada követte, majd az eddigi leghosszabb szezonnal tért vissza három év kihagyás után új műsorvezetőkkel a Celeb vagyok, ments ki innen!. Nemrég megjelent az RTL januári tévéműsora, mely alapján az látszik, a külföldi sorozatok visszahódítják a hétköznap estéket.

rtlklub_januar_2018_1.jpgHamarosan befejeződik a Castle (fotó: RTL Klub)

Mivel januártól nem tűz műsorára az RTL Klub egy harmadik napi produkciót, így mind az Éjjel-Nappal Budapest, mind a Barátok közt az ősszel megszokotthoz képest jóval korábbi időpontban lesz látható. Ennek köszönhetően az esti szériák is sokkal barátibb időben, nem sokkal este kilenc óra után kezdődnek majd.

Január 2-tól, keddenként 21 órától dupla részekkel folytatják a Castle nyolcadik és egyben befejező évadát, melyből hét epizód van még hátra. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, január 3-tól a Szulejmán is hamarabb kezdődik, és már 21.10-től láthatóak lesznek a premier epizódok. A török szériát azonban nem dupla, hanem továbbra is szimpla részekkel vetíti az RTL Klub.

rtlklub_januar_2018_2.jpgÚjabb éles helyzetek a Cobra 11-ben, ezúttal péntekenként (fotó: RTL Klub)

Január 4-én indul a Válótársak harmadik évada, melyben több ismert vendégszereplő is feltűnik majd. A kedvelt hazai sorozat mögött a Halálos fegyver első évadának ismétlése lesz látható csütörtökönként. Január 5-től, péntek esténként a Barátok közt után folytatódik dupla részekkel a német akciószéria, a Cobra 11 korábban félbehagyott premier évada.

rtlklub_januar_2018_3.jpgA Dr. Csontból nemsokára indul az utolsó évad (fotó: RTL Klub)

Január 8-án, hétfő este tér vissza a Dr. Csont - tudta meg a SorozatWiki. A népszerű krimi 11. évadából még négy rész, valamint a befejező, 12. etap van csak hátra. Azonban az éjjeli baglyok sem maradnak újdonság nélkül 2018 elején, ugyanis január 6-tól, szombat hajnalban, 00.35-ös kezdéssel tripla részekkel tűzi műsorára az RTL Klub az Odaát című misztikus sorozat idehaza még nem vetített kilencedik szezonját.

Az RTL Klub hétköznapjai január 2-tól:
12.15: Fókusz (ism.)
12.40: Éjjel-Nappal Budapest (ism.)
13.40: Rendőrakadémia (ism.)
14.30: Szulejmán (dupla rész, ism.)
16.20: Story Extra
16.45: Elif - A szeretet útján (premier)
18.00: Híradó
18.50: Fókusz
19.25: Éjjel-Nappal Budapest (premier)
20.35: Barátok közt (premier)
21.10:

Hétfő: Dr. Csont (premier)
Kedd: Castle (dupla rész, premier)
Szerda: Szulejmán (premier)
Csütörtök: Válótársak (premier)
Péntek: Cobra 11 (dupla rész, premier)

22.00/22.15/22.45: Magazinműsorok, késő esti Híradó, sorozatismétlések

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.01.15. 09:49:28

Kár, hogy befejezik a Castlet. A sok "egy hajszálból mindent megtudunk" sorozat mellett kifejezetten jó ezt nézni és a karaktereket is eltalálták.
süti beállítások módosítása