Távozhat a TV2 egyik ismert műsorvezetője

2017. december 11. - Jasinka Ádám

Az elmúlt két évben rendszeresen láthattuk a TV2 különféle műsoraiban. Zsűritag volt a Kismenőkben és jelenleg is az a Sztárban sztár +1 kicsiben, versenyző volt A Nagy Duettben, valamint Csonka András oldalán is vezette a Drágám, add az életed! című szórakoztató műsort is. Ábel Anita szerződése azonban jövő év elején lejár.

abel_anita_szerzodes.jpg

A színésznő a Blikk információi szerint nem hosszabbította meg a februárban lejáró szerződését és előreláthatóan a jelenleg is futó Sztárban sztár +1 kicsi lesz az utolsó TV2-s munkája. Az újság megkereste a tévécsatornát is, ahol megerősítették az információt: "Nem állapodtunk meg Anitával a folytatásról, de ez nem jelenti azt, hogy ne tűnhetne fel a jövőben a TV2 Csoport csatornáin".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.11. 19:05:15

Ábel Anitának nem ilyen morálisan lepusztult csatornánál van a helye.
süti beállítások módosítása