Különleges műsorsorozat jön év végén az RTL Klubra

2017. december 06. - Jasinka Ádám

Az eddigi leghosszabb Celeb vagyok, ments ki innen!-évad fináléját követően sem lesz újdonságban hiány az RTL Klubon, ugyanis az év utolsó előtti hetére egy különleges műsorsorozattal készülnek.

rtl_klub_azelso20evunk_pokerarc.jpgSebestyén Balázs és Vágó István a Pókerarc című műsorban, 2007-ben. (fotó: RTL Klub)

December 18-án, hétfőn 18.55-kor indul közvetlenül a Híradó után Az első 20 évünk az RTL Klubon. Az öt részes riportműsorban rendhagyó időutazásra viszi nézőit a tévécsatorna. Visszatérnek a képernyőre rég nem látott műsorvezetők, újra megelevenednek az elmúlt két évtized legjobb pillanatai és szinte mindenki megszólal, aki a csatorna 1997-es indulása óta hozzájárult a sikerhez.

Emellett a nézők bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, megnézhetik például, hogyan készül a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest, ki és mi alapján dönti el, hogy milyen tartalom kerüljön az RTL Klub képernyőjére és még számos műhelytitokra is fény derül majd. Az öt részben körbejárják a show-műsorokat, a realityket, a vetélkedőket, a filmeket és sorozatokat, valamint a hír- és magazinműsorokat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása