Helyettesíteni kell az RTL Klub műsorvezetőjét

2017. december 05. - Jasinka Ádám

Az RTL Magyarország csatornáinak késő estéit több mint két éve meghatározza a közéleti témákkal foglalkozó, minden hétköznap jelentkező háttérmagazin, a Magyarul Balóval, aminek vezetője, a legendás hazai televíziós újságíró, Baló György. A nemrég Prima Primissima díjat kapó műsorvezető-szerkesztőt azonban pár hétig, rövid betegsége miatt nem láthatjuk majd a képernyőn.

magyarul_baloval_helyettesites.jpg

A késő esténként jelentkező háttérmagazinban - várhatóan a következő két hétben - Rábai Balázs (az RTL Híradó műsorvezetője), Boros Krisztina (a Házon kívül műsorvezető-szerkesztője) és Kéri Barna (az RTL Híradó politikai tudósítója) helyettesíti majd. A csatorna és mi is mielőbbi gyógyulást kívánunk Baló Györgynek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása