Szünet nélkül érkezik két premier sorozat folytatása

2017. november 28. - Jasinka Ádám

Három évvel ezelőtt még egy kábelcsatornán indult, de ma már országosan fogható tévéadón vetítik. Igaz ugyan, hogy a főműsoridő vége felé, de a jelenleg is látható harmadik évada után szünet nélkül érkezik az egyik legjobb rendőrös széria, a Bűnös Chicago vadonatúj szezonja. A sorozatban egy rendőrőrs mindenre elszánt embereinek munkáját követhetjük figyelemmel.

bunoschicago_negyedik_evad_premier.jpg

A nyomozó csapat vezetője, már csak múltja miatt sem riad vissza attól, hogy bepiszkolja a kezét, a járőrök pedig a hétköznapinak tűnő, de egyszerűnek semmiképp se mondható esetekkel foglalkoznak, nem egyszer saját életüket veszélyeztetve. A sorozat jelenleg hétfő késő esténként látható a TV2-n. Az új, sorban negyedik évad premierje pedig december 11-én, 23.45-kor lesz.

gotham_negyedik_evad_premier.jpg

Emellett szintén szünet nélkül érkezik a Prime-on látható Gotham negyedik évada is. A képregényekből, filmekből és animációs sorozatokból jól ismert figura (Batman) és a még jobban ismert város (Gotham) bűnözőinek előzménytörténetét elmesélő szériát A mentalistát és a Rómát is megalkotó Bruno Heller hívta életre.

A főszerepben azonban az új évadban sem a denevérember áll még, hanem James Gordon, így izgalmakban továbbra sem lesz hiány. A Gotham negyedik szezonja december 14-én, csütörtök 22.00-kor indul a Prime műsorán. Ha nem szeretnél lemaradni a premierekről, akkor böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2017.11.28. 16:05:27

A Gotham nem heti bűnesetekről szól, hanem összefüggenek a részek és folyamatos a történet. Ha valaki csak 1-1 részt néz meg, akkor nem fogja érteni.

Jasinka Ádám 2017.11.28. 16:15:17

@Serrin: Teljesen igazad van, javítom.
süti beállítások módosítása