Több premierrel is készül a télre a Comedy Central

2017. november 27. - Jasinka Ádám

A legnézettebb hazai humorcsatorna a téli időszakban több újdonsággal is szórakoztatja majd a tévézőket. Érkeznek a kedvelt animációk új évadai és bemutatkozik egy régóta várt sorozat is.

comedy_central_teli_premierek_2017_2.jpg

Rögtön december első napján indul a Rick és Morty, a magyar sorozatjunkie-k kedvenc animációja, melyben egy alkoholista tudós és unokájának kalandjait, utazásait követhetjük figyelemmel. A széria szinkronos premierje december 1-jén, pénteken 23:30-kor lesz a Comedy Centralon. A folytatás pedig már december 6-án megérkezik, Rick és Morty ugyanis minden hétköznap 23:30-tól képernyőn lesz.

comedy_central_teli_premierek_2017_1.jpg

December 7-én, csütörtök 21:30-kor debütál a humorcsatorna műsorán a Bob burgerfalodája hetedik évada, így az előző szezon után szünet nélkül meg is érkezik a folytatás. A Comedy Centralon csütörtök este elég erős animációs blokk szórakoztatja a nézőket, ugyanis 21:00 és 22:30 között Magyarországon még nem vetített részekkel jelentkezik az Archer, a Bob burgerfalodája és a South Park is.

A Comedy Central pedig jövő év elejére is tartogat egy animációs újdonságot, ugyanis január 11-én indul hazánkban a Family Guy tizenötödik évada - tudta meg az emTV.hu.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb premierdátumokról, akkor böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása