Több mint tíz éve véget ért sorozat folytatódik itthon új részekkel

2017. november 24. - Jasinka Ádám

Decemberben egy igazán klasszikus stílusú vígjátéksorozat tér vissza hazánkban magyarul sohasem látott részekkel.

A Szeretünk Raymond 1996 és 2005 között kilenc évadon keresztül szórakoztatta az amerikai, majd az ezredforduló után nem sokkal a magyar nézőket is. A sorozat a VIASAT3-on volt látható, ám nem minden epizódja került képernyőre.

szeretunkraymond_humorplusz2.jpg

A kilenc évadból az utolsó kettőt ugyanis már nem vetítette a VIASAT3, így a TV2 Csoport humorcsatornáján, a Humor+ műsorán képernyőre kerülő nyolcadik szezon országos tévépremierként érkezik. Az Egyesült Államokban 2003 és 2004 között vetített 23 epizódot viszonylag hamar kipörgeti a Humor+, ugyanis december 5-től kezdődően minden hétköznap 12.35-től dupla részekkel tűzik műsorra.

Megkérdeztük a tévéadót, hogy bemutatják-e a sorozat utolsó, összesen csak 16 epizódból álló záró szezonját is? Amint megérkezik a válaszuk, frissítjük a cikket.

Még több premier infót találhattok a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása