Technikai hiba miatt műsorváltozás volt a TV2-n

2017. november 22. - Jasinka Ádám

November 21-én, kedden 20:35-kor debütált a TV2 vadonatúj, saját fejlesztésű produkciója, az Appra magyar! - A gondolatolvashow. A Liptai Claudia vezetésével, heti öt nap élő adásokkal jelentkező produkcióban a műsorvezető sztárvendégekkel keresi a választ mindenkit foglalkoztató kérdésekre. A műsor az Ázsia Expressz után kezdődött volna ma is, azonban nem Liptai Claudia, hanem ismét Ördög Nóra fogadta a nézőket.

appra_magyar_technikai_hiba.jpgRészlet az Appra magyar! első adásából. (fotó: tv2.hu)

Az Appra magyar! második élő adása helyett ugyanis a Vigyázat, gyerekkel vagyok! ismétlése volt látható, mivel a TV2-nél technikai hiba miatt nem tudták elindítani Liptai Claudia műsorát. Az ismétlés alatt, kicsivel fél tíz után a tévéadó képernyőjén megjelent egy felirat, miszerint az Appra magyar! csütörtökön folytatódik, azaz elmarad a szerdai élő adás - írja a SorozatWiki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.24. 19:28:37

Ez a "kultúrműsor" még a biztosítékot is kivágta.
süti beállítások módosítása