Nem Kiss Ramóna vezeti az X-Faktor fináléját

2017. november 21. - Jasinka Ádám

Minden eddiginél korábban, már novemberben véget ér az RTL Klub énekes tehetségkutatója, az X-Faktor. Már a tavalyi évad is rövidebb volt az előzőeknél, de mivel az szeptember végén kezdődött, így az év utolsó hónapjában köszönt le. A mostaniban azonban már december előtt kiderül, ki lesz a nyertes, a nevét azonban nem Kiss Ramóna jelenti majd be.

xfaktor_kiss_ramona_musorvezeto.jpgKiss Ramóna az X-Faktor egyik élő adásában. (fotó: rtl.hu)

A november 25-i fináléban három versenyző, Serena Rigacci, Ricco & Claudia és Gulyás Roland lép majd színpadra és közülük döntik el a tévézők, hogy ki legyen a műsor hetedik győztese. Az X-Faktor idei szezonjának házigazdája a Barátok közt egykori sztárja, Kiss Ramóna volt, ám a finálét nem ő, hanem Istenes Bence vezeti majd.

A váltásra azért kerül sor, mivel a színésznő a november 27-én induló, Dél-Afrikából élőben jelentkező Celeb vagyok, ments ki innen! női műsorvezetője lesz. Műsorvezető partnere, Puskás Peti, az X-Faktor egyik mentora, viszont látható lesz a fináléban, őt nem kell helyettesíteni - tudtuk meg az RTL Klubtól.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása