Bemutatták a TV2 vadonatúj sorozatát és szereplőit (galéria)

2017. november 20. - Jasinka Ádám

November 20-án, hétfő délben mutatta be premier előtti vetítésen vadonatúj, heti fikciós sorozatának, a Korhatáros szerelem első két epizódját a TV2. A sajtóeseményen a szereplők és készítők is megjelentek és az újságírókkal közösen nézték meg a december 2-án, szombat 21:30-tól adásba kerülő első részt és a rá egy hétre érkező folytatást.

Fotó: Jasinka Ádám

Az eseményen beszélgettünk a főszereplőt alakító Kovács Patríciával, Rujder Viviennel, Dóra Bélával, és a sorozatot készítő ContentLAB & Factory fejlesztési igazgatójával, Hámbori Barbarával. A velük készült cikkeinket hamarosan olvashatjátok. Addig is, mutatunk pár fotót a mai sajtóeseményről. A szereplőkről és a sorozatról minden infót megtaláltok, ha ide vagy ide kattintotok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása