Mától hamarabb kezdődik és hosszabb lesz a Jóban Rosszban

2017. november 20. - Jasinka Ádám

Pár hete derült ki, hogy november 20-tól, azaz a mai naptól kezdve az eddig megszokotthoz képest majdnem kétszer olyan hosszú adásokkal jelentkezik a TV2 Csoport szappanoperája, a Jóban Rosszban. A 2016 őszén a főadóról a SuperTV2-re került sorozat újabb állomáshoz érkezik, hiszen nem csak az epizódhossz, hanem a főcím és egy-két díszlet is megváltozik.

jobanrosszban_uj_idopont.jpgFotó: SuperTV2

A Jóban Rosszban továbbra is naponta kétszer lesz látható a SuperTV2 műsorán, és ahogyan eddig, úgy a továbbiakban is a délelőtti adás lesz a premier, és az esti vetítés az ismétlés. A Jóban Rosszban november 20-tól kezdve már nem 35, hanem 60 perces epizódokkal jelentkezik, emiatt pedig korábban fog kezdődni. Délelőtt 11.55 helyett már 11.20-tól képernyőn lesz, míg este 20.15 helyett már 19.45-kor elindul az aktuális epizód.

Az új díszletekről, a főcímről és az érkező két új szereplőről ide kattintva olvashattok bővebb infókat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása