Meglepő bejelentés: Premier előtt bemutatja új műsorát az RTL Klub

2017. november 18. - Jasinka Ádám

Ma este közleményben jelentette be az RTL Klub, hogy a csupán 2018 tavaszán induló vadonatúj game-show-juk, a versenyzőit hatalmas összeggel, 100 millió forintos főnyereménnyel kecsegtető A Fal már holnap, azaz november 19-én, vasárnap 18.55-től, premier előtt bemutatkozik a tévéadó műsorán.

a_fal_premier_elott.jpg

A különleges adás műsorvezetője, akárcsak a tavaszi epizódoké, Sebestyén Balázs, a forgatás helyszíne azonban nem Budapest, hanem Milánó volt. A hirtelen döntésre a közlemény egy mondata adhat választ: "A premier előtti adás elhozza A Fal izgalmát és hamisítatlan hangulatát. Ez az a hangulat amit értesüléseink szerint már más hazai televíziós csatorna is másolna (...)."

Emiatt a döntés miatt módosul az RTL Klub vasárnap esti kínálata és 18:55-től nem a Star Wars - Az új remény, hanem A Fal bemutató epizódja kerül adásba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása