Ezeket az ismert embereket utaztatja a dzsungelbe az RTL Klub

2017. november 17. - Jasinka Ádám

Nemrég derült ki, hogy az RTL Klub egyik legsikeresebb napi műsora, a Celeb vagyok, ments ki innen! pár év kihagyás után idén november végén tér vissza a tévéadó képernyőjére. Az RTL Klub ma megtartott sajtótájékoztatóján jelentette be a műsorvezetők személye mellett azt is, hogy kik utaznak Dél-Afrikába.

celebvagyok_sajtaj3.jpgA versenyzők egy része és a műsorvezetők. (fotó: Jasinka Ádám)

A műsor eddigi házigazdapárosát Sebestyén Balázs és Vadon Jani alkotta, a november 27-én, 18:55-kor induló új évadban azonban nem őket, hanem a Barátok közt egykori sztárját, a Reggeli és az X-Faktor idei műsorvezetőjét, Kiss Ramónát és az énekes tehetségkutató zsűritagját, Puskás Petit láthatjuk majd. A versenyző celebek között van színész, énekesnő, étteremtulajdonos és zsűritag, sportoló és realityszereplő is.

A Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évadának versenyzői:

Tóth Andi (az X-Faktor korábbi nyertese)
Halász Klaudia (a Survivor egykori versenyzője)
Cicciolina
Wossala Rozina (A Konyhafőnök zsűritagja)
Alexa (az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője)
Köllő Babett (színésznő, a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője)
Kabát Péter (labdarúgó)
Pintér Tibor (színész)
Pumped Gabo (a Pumpedék reality főszereplője)
Anger Zsolt (színész)
Lukács Miklós (a Reggeli egyik műsorvezetője)
Herczeg Zoltán (divattervező)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.17. 16:59:48

Kiss Ramóna és Puskás Peti a lehető legrosszabb páros. Két túlmozgásos idegesítő ember. De Cicciolinának ez kéjutazás lesz, biztos jól fogja magát érezni a kígyókkal.

Jasinka Ádám 2017.11.17. 20:45:00

@Raven1975: Amit a sajtótájékoztatón mutattak, az alapján nem lesznek rossz páros, bár azzal, hogy túlmozgásosak, nem tudok vitába szállni. Balázsék csípős humora, fricskái nekem hiányozni fognak, de az új páros is megkapja az esélyt. Cicciolina egyébként élőben teljesen más, mint a képernyőn - nem csak külsőleg, de a személyiségét tekintve is. Azt mondta egyébként - nem nekem, hanem a színpadon állva - hogy nemrég volt az egyik külföldi Farmban mint versenyző, szóval reality-tapasztalata van.
süti beállítások módosítása