További három premier érkezik hamarosan a TV2-re

2017. november 16. - Jasinka Ádám

A hét elején írtunk arról, hogy miként változnak meg november 21-től a TV2 estéi. Nemrég azonban kiderült, hogy nem pusztán Liptai Claudia új showműsorának érkezése jelenti az egyetlen érdekességet a tévécsatorna kínálatában a hónap végén.

tv2_osz_sorozatpremierek_2.jpg

November 28-án, kedden 22:25-kor elindul a Született szobalányok negyedik, és egyben befejező etapja. A Született feleségek alkotója által készített sorozat utolsó szezonja lesz az eddigi a legrövidebb, ugyanis az előzőektől eltérően ez nem tizenhárom, hanem mindösszesen csak tíz epizódból áll.

tv2_osz_sorozatpremierek_1.jpg

November 30-én, csütörtök hajnal 1 órakor debütál a TV2-n Shakespeare királydrámai alapján készített történelmi brit sorozat, a Hollow Crown második évada, amely a Rózsák háborúja alcímet kapta. Az angol színjátszás krémjét felvonultató első szezont követő folytatás sem lesz kevésbé impozáns, ugyanis az egyik meghatározó figurát, III. Richárdot Benedict Cumberbatch, mindenki modern Sherlock-ja alakítja.

A harmadik premier egy újdonság lesz. A december 2-án, szombat hajnali 3 órakor dupla résszel bemutatkozó vígjátéksorozat, a Zűrös végítélet főszerepében Rob Lowe-t láthatjuk. A 2015-ben indult és csak egy évadot (tíz részt) megélt komédia szereplői a világ különböző pontjain élnek, de egy valami összeköti őket, mind egy földalatti bunkerbe tartanak, hogy megmeneküljenek az apokalipszistől.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb premierekről, kövesd a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása