Kiderült, mikor tér vissza a Celeb vagyok, ments ki innen!

2017. november 14. - Jasinka Ádám

Majdnem kereken tíz éve debütált az RTL Klub műsorán a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow. A műsor - melyben ismert hazai emberek költöznek össze egy dzsungelben - hatalmas sikerrel futott, ám mivel roppant költséges produkció, a folytatására hat évet kellett várnunk. Most azonban csak fele ennyi időt kellett kibírnunk.

celebvagyokmentskiinnen_premier.jpg

A Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb, sorban ötödik évada november 27-én, hétfőn 18:55-kor indul az RTL Klubon. A 2014-es etapokkal ellentétben a reality ezúttal nem késő esténként, hanem a főműsoridő első felében, a Híradó után kerül képernyőre. Ezt azért fontos kiemelni, mivel így nem megy szünetre a Szulejmán sem, aminek pár évvel ezelőtti szüneteltetése felkorbácsolta a rajongók kedélyét, akik petíciót is indítottak kedvenc szériájukért.

A műsorvezetők és a versenyzők személyét a héten leplezik le. Az RTL Klub hamarosan megváltozó esti kínálatával pedig hamarosan bővebben is foglalkozunk. Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb premierekről, kövessétek a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2017.11.14. 23:53:22

Ha már roppant költséges a műsor, akkor azt a pénzt a retek fordítsa a következő survivorra ne az idétlen celebek megrendezett bohóckodására.

Raven1975 2017.11.16. 18:23:27

Na hál'istennek! Már nem tudtam mi hiányzik.
süti beállítások módosítása