Alig hogy véget ér, máris folytatódik a Sztárban sztár

2017. november 07. - Jasinka Ádám

November 12-én láthatjuk a Sztárban sztár ötödik évadának tizedik, azaz utolsó adását, melyben kiderül, hogy a döntőbe jutott versenyzők - Janicsák Veca, Király Viktor, Horváth Tamás és Pápai Joci - közül a közönség kit választ az év legsokoldalúbb előadójának. Azonban nem maradunk ez után sem Sztárban sztár nélkül.

sztarbansztarmegegykicsi_kiralyviktor_zsuri.jpgKirály Viktor mint Meződi József, az Apostol énekese

November 26-án, 18:45-kor indul ugyanis a Sztárban sztár +1 kicsi, a magyar kábeles rekordnézettséget döntő zenés showműsor második évada megújult zsűrivel a SuperTV2-n. Csobot Adél és Pély Barna helyére Tóth Vera és a Sztárban sztár jelenlegi, felnőtt évadának nagy esélyese, Király Viktor érkezik. Ők ülnek tehát Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett majd a zsűriasztalnál.

A Sztárban sztár +1 kicsi új versenyzőpárosainak névsorát november 12-én este, a Sztárban sztár fináléjában jelentik be.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb premierekről, akkor kövesd a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása