Hamarosan láthatjuk az Ázsiában bolyongó ismert magyarokat

2017. november 06. - Jasinka Ádám

Az őszi tévés szezon augusztus végi indulása óta most vezeti be harmadik, kora este képernyőre kerülő napi műsorát a TV2. A Séfek séfe és a múlt hétvégén finálézó Vigyázat, gyerekkel vagyok! után egy újabb olyan produkció érkezik, melynek Ördög Nóra a házigazdája.

karpatiek_8.jpg

November 7-én, 19 órakor debütál a TV2 vadonatúj napi realityje, az Ázsia Expressz, mely keddtől szombatig lesz látható. A műsorban hét sztárpár vállalkozott arra a feladatra, hogy napi egy dollár költőpénzből - melyet utazásra nem használhatnak - eljussanak a megadott célpontokra. Mindezt a világ egy olyan pontján, olyan országokban, ahol alig beszélnek idegen nyelveket:

"Elenyésző, hogy valaki tudott mondani egy-két angol szót. De ez még nem is volt akkora baj. Sokkal több gondot okozott, hogy más a kultúrájuk, az attitűdje az embereknek és teljesen más a gesztusrendszerük" - mesélte nekünk pár hete a műsor egyik résztvevője R. Kárpáti Péter, akit sokan a Barátok közt egykori főszereplőjeként, Berényi Andrásként is ismerhetnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása