Megtudtuk, mikor érkezik magyarul az Odaát következő évada

2017. november 06. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hónapokban minden hétköznap este találkozhattak a tévézők a Winchester tesókkal a Petőfi TV-n, pár nap múlva azonban véget ér a most is látható nyolcadik évad, melynek helyére a Melissa és Joey ismétlése kerül. Mivel év elején azt a választ kaptuk, hogy a köztévé nem előzheti meg az RTL Klubot a sorozat premier részeinek vetítésével, így megkérdeztük az RTL sajtóosztályát, hogy mikor várható hozzájuk a folytatás.

odaat_kilencedik_evad.jpg

Az Odaát kilencedik évada 2018 legelején indul az RTL Klubon - tudta meg a MűsorVízió. A tévécsatorna így tartja magát a korábbi évek sormintájához, hiszen 2016-ban és 2017-ben is január elején debütáltak a szinkronosan még nem sugárzott epizódok. Az Egyesült Államokban nemrég kezdődött az Odaát 13. szezonja, a hazai vetítésnek így több mint négy évadnyi már a lemaradása.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása