Egy új műsor miatt novembertől átalakulnak a TV2 estéi

2017. október 19. - Jasinka Ádám

Az idei őszi szezonban a korábbi évekhez képest jóval több saját gyártású produkciót készítenek a magyar tévéadók. Az ősz első "fordulója" a Survivor fináléjával, és a két TV2-s napi műsor elindulásával véget is ért, hamarosan azonban újabb kör veszi kezdetét. Novembertől ugyanis egy új napi reality miatt megváltozik a TV2 főműsorideje.

azsiaexpressz_premierdatum.jpg

Tavasszal jelentette be a TV2 Csoport, hogy elkészítik az Ázsai Expressz - A sárkány útja hazai verzióját, melyben ismert embereknek kell minimális költőpénzzel eljutniuk a kijelölt célpontokra olyan országokon keresztül, ahol az emberek alig, vagy szinte semennyire sem beszélnek idegen nyelveket. A műsorban versenyző színészek, énekesek, ismert emberek névsoráról korábban itt írtunk.

Bár nyáron úgy tűnt, hogy ősz elején indul a produkció, a tévéadónál változtattak és csak az ősz végén, november 7-én indítják el vadonatúj műsorukat. Az Ördög Nóra vezetésével érkező Ázsia Expressz keddtől szombatig, a hét öt napján, 19.00-tól lesz látható a jelenleg is futó Vigyázat, gyerekkel vagyok! váltásaként.

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb hazai premierekről, akkor kövesd a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása