Zenés reality sorozat indul az RTL Klubon

2017. október 18. - Jasinka Ádám

Novembertől egy különleges, zenés reality sorozat indul az RTL Klub műsorán, melyben nyolc fiatal zenész útra kel, hogy egy hónap alatt felfedezze és végigzenélje Európát.

Az RTL Klub legújabb műsorában nyolc, más-más nemzetiségű és különböző stílust képviselő zenész állt össze egy bandába azzal a céllal, hogy szerte Európában a városok legszebb terein utcazenéljenek és a legmenőbb szórakozóhelyek színpadain lépjenek fel. A harminc napos forgatás alatt 17 városban jártak, és a kontinenst a legpörgősebb tempójában látjuk viszont.

triptothemoon.jpg

A november 4-én, 17.20-kor induló új műsor a Trip to the Moon címet viseli, a nyolc fiatal között pedig megtaláljuk Hient, Kállay-Saunders Andrást, Gorbunov Dimitryt és Nagy Ricsit az X-Faktorból, Mórocz Tomit (Bermuda), Ian O'Sullivant (Mongooz and the Magnet), Mák Rolandot (aki a műsor rendezője és ötletgazdája is) és Antonia Vai svéd énekesnőt. A műsor célja, hogy inspirálja a fiatalokat, és kiszakítson a hétköznapokból.

Ha szeretnél értesülni még több hazai premierről, akkor kövesd a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása