Új nevet kap az egyik tévécsatorna, és az arculata is megújul

2017. október 17. - Jasinka Ádám

Novembertől más néven, felfrissített arculattal várja nézőit a bűntényfeltáró műsorokat sugárzó tévéadó.

A legkülönfélébb krimiknek, a valós bűntényeket körüljáró sorozatoknak, dokumentum műsoroknak a mai napig töretlen a népszerűsége, nem véletlen hogy több tévécsatorna is kifejezetten erre a stílusra specializálódott. Hazánkban talán a legtöbb bűntényfeltáró műsort a Discovery Channel IDx nevű adóján találhatjuk. A csatorna azonban hamarosan kissé átalakul.

tv_tavkapcs2.jpg

November 1-től a műsorújságokban Investigation Discovery nevén találjuk majd meg ezt a csatornát, amelynek az arculata is megváltozik, filmszerűbb vizuális élményt nyújtva a nézőinek. A tartalom stílusa viszont nem változik, sőt jelentős beruházást hajtanak végre ezen terén is, így például hozzájuk érkezik a televíziós sztár, Bill Cosby egész világot megrázó, sötét múltját bemutató dokumentumfilm is - írja a DTV News.

investigationdiscovery_logo.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása