Műsorváltozás, mától eltűnik a VIASAT3 legnézettebb sorozata

2017. október 10. - Jasinka Ádám

Szeptember végén még arról írtunk, hogy a VIASAT3 műsorában már hosszú évek óta biztos pontot jelentő vígjátéksorozat, a Két pasi - meg egy kicsi októbertől az eddig megszokott napi kettő helyett már csak napi egy epizóddal lesz látható. A terv azonban megváltozott, és a VIASAT3 hétköznap estéiről teljesen eltűnik ez a még mindig kedvelt komédia.

ketpasimegegykicsimusorvaltozas.jpg

Október 10-től a Két pasi - meg egy kicsi helyén a héten indult új, már naponta jelentkező Észbontók évad lesz látható, melyből 19.45-től az előző napi adás ismétlését, 20.25-től pedig az új részt vetítik. A sorozat egyébként nem tűnik el teljesen, hiszen a VIASAT6-on, szombat és vasárnap esténként 4-4 epizóddal továbbra is képernyőn marad. Emellett az RTL+ műsorában is megtalálhatjuk a korábbi részeket.

Megkérdeztük a tévécsatornától, hogy visszatér-e a Két pasi - meg egy kicsi az Észbontók végével, de erről csak a későbbiekben nyilatkoznak.

Fotó: Sony

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása