Fiatalabb színész vette át Terence Hill sorozatát

2017. október 10. - Jasinka Ádám

Magyarországon nincs olyan hónap, de talán hét sem, hogy Terence Hillt, Bud Spencert, vagy pedig ők kettejüket egyszerre ne látnánk valamelyik csatorna műsorán. A nemrég elhunyt Spencer elsősorban a filmjeivel aratott hazánkban osztatlan sikert, míg a ma is aktívan dolgozó Hill több sorozatával is képes volt nézők tömegét a képernyők elé ültetni. Ezek közül az egyik folytatásában azonban már nem lesz benne.

alpesiorjarat1.jpg

A Story4 műsorán láthattuk először az "Alpesi őrjárat" első részét, a folytatás viszont pár év kihagyás után, 2016-ban már a Duna TV-re érkezett meg. A festői környezetben játszódó bűnügyi sorozat legújabb évada október 29-én, 18.40-kor indul a Dunán, de már Terence Hill nélkül. Az olasz színész ugyanis tavaly tavasszal bejelentette, hogy szeretne a családjával több időt tölteni, ezért kiszáll a produkcióból.

alpesiorjarat2.jpg

Az "Alpesi őrjárat" hamarosan hazánkban is bemutatkozó negyedik évadában új főszereplőt köszönthetünk Daniele Liotti személyében, aki a Pietro (Terence Hill) helyére érkező új parancsnokot, Francescot alakítja. A sorozat negyedik évada 20 epizódból áll, és magyar szinkronnal vasárnap esténként vetítik majd a Duna műsorán.

További premier infókért böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása