Sztárszereposztással érkezik a legújabb magyar tévésorozat

2017. október 03. - Jasinka Ádám

Tavasszal derült ki, hogy a TV2 is beszáll a pár éve újult erőre kapó hazai sorozatgyártási versenybe, mely idén év elején, az RTL Klub műsorán vetített A mi kis falunkkal érte el eddigi legnagyobb sikerét. A TV2 pedig nem bízta a véletlenre az új szériájának sorsát és az előbbi, RTL-es produkciót is készítő ContentLAB & Factoryval közösen dolgoztak.

korhatarosszerelem4.png

Az újabb magyar sorozat, akárcsak az HBO (Társas Játék, Terápia, Aranyélet) vagy az RTL Klub (Válótársak, A mi kis falunk, Tanár) heti szériái, egy külföldi produkció hazai adaptációja lesz. A Korhatáros szerelem az új-zélandi Step Dave történetét dolgozza fel a magyar viszonyoknak megfelelően, a főszerepben egy majdnem 40 éves, gyermekeit egyedül nevelő nővel, egy fiatal sráccal és az ő szerelmi történetükkel.

A TV2-re decemberben érkező 13 részes sorozat szereposztása roppant ígéretes. A két főszereplőt Kovács Patrícia (Válótársak) és a Színművészeti Egyetem ötödéves hallgatója, Kovács Tamás alakítja. Mellettük láthatjuk majd többek között Bánsági Ildikót, Dobó Katát (Hacktion: Újratöltve, Válótársak), Szilágyi Csengét, Fenyő Ivánt, Kamarás Ivánt, Ónodi Esztert (Aranyélet), Dóra Bélát és Schneider Zoltánt is.

Az ajánló linkje.

Fotó: TV2
Forrás: TV2 és SorozatWiki

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása