Magyarországon is forgatott amerikai sorozat debütál hamarosan idehaza

2017. szeptember 26. - Jasinka Ádám

Szeptember végén, lassan egy hónappal az őszi szezon indulása után elérkezünk ahhoz a ponthoz, amikor a tévéadók felfrissítik a kínálatukat, behoznak új saját gyártásokat, vagy éppenséggel elindítanak több premier szériát is. Így tesz hamarosan az AMC is, és októberben három újdonságot is útnak indítanak.

amc_oktober17_4.jpg

Az AMC műsorán hétfő esténként jelenleg is látható a Fear the Walking Dead harmadik évadának folytatása, mely egészen az október 16-án adásba kerülő dupla részes szezonfináléig hetente új epizódokkal jelentkezik. Azonban utána sem maradunk híján a horrortörténetnek, mivel október 21-én 22 órától másnap, azaz vasárnap hajnali 4 óráig Fear the Walking Dead maratont tart a tévéadó a sorozat őszi epizódjaiból.

amc_oktober17_3.jpg

Október 14-én, szombat délután, 14.00-kor indul a Halt and Catch Fire - CTRL nélkül negyedik és egyben befejező évada. A sorozat továbbra is egy igazán különleges hangulatot és látványvilágot hozó, a számítógépes kultúrát középpontba helyező dráma, ám a szereplők ebben a szezonban számukra eddig ismeretlen kérdésekbe és akadályokba ütköznek. Az internet korszakának hajnalán, az egyre jobban felgyorsuló világ ugyanis végérvényesen megváltoztatja az emberi kapcsolatokat.

amc_oktober17_5.jpg

Október 15-én, vasárnap 14.00-kor debütál hazánkban az AMC műsorán a nagyrészt Magyarországon forgatott fantasy sorozat, az Emerald City. Az Óz, a csodák csodája történetét feldolgozó és azt modernebb köntösbe öltöztető történet főszereplője a jól ismert Dorothy, akit egy tornádó varázslatos földre repít, ahhoz pedig hogy hazatérhessen, küldetések sorát kell teljesítenie. Az Emerald Cityben feltűnik majd többek között Árpa Attila, Haumann Máté és Bányai Miklós (fotó) is.

amc_oktober17_1.jpg

A harmadik premier pedig a Fargo című sötét humorú antológiasorozat harmadik szezonja lesz. Az új évad első epizódja október 16-án, 23.45-ös kezdéssel kerül adásba az AMC-n méghozzá olyan sztárokkal a főszerepben mint például Ewan McGregor, Ray Wise, David Thewlis (Harry Potter és az azkabani fogoly, Wonder Woman) és Mary McDonnell (Gyilkos ügyek). A harmadik szezon különlegessége, hogy McGregor kettős szerepet játszik, ugyanis saját karakterének testvérét is ő alakítja.

Ha meg szeretnéd nézni, mikor indulnak a legújabb évadok és mikor érkeznek a legújabb sorozatok a hazai tévéadókra, akkor kattints ide és böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: AMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása