Októbertől átalakulnak a VIASAT3 estéi

2017. szeptember 25. - Jasinka Ádám

A Sony hazánkban üzemeltetett tévéadóinak és on demand szolgáltatásának őszi kínálatával az elmúlt hetekben részletesen foglalkoztunk, ám most kiderült, hogy ez közel sem a teljes felhozatal. Október elejétől ugyanis átalakulnak a VIASAT3 estéi és a közönségkedvenc vígjátéksorozatuk már csak napi egyszer jelentkezik.

viasat3_osz2017_2.jpg

A Két pasi - meg egy kicsi, ami hosszú évek óta meghatározó és nézett pontja a VIASAT3 műsorának, jelenleg hétköznap esténként dupla résszel látható. Nemsokára azonban már csak napi egy epizódot fognak adni belőle, mivel október 9-én, 20.25-kor (azaz a második "Két pasi" rész helyén) indul az Észbontók, a Kovács Áron vezette vetélkedő negyedik évada. A műsor idén rövidebb adásidővel, naponta jelentkezik majd.

viasat3_osz2017_1.jpg

Az Észbontók vezeti fel tehát a 21 órakor induló, naponta változó esti kínálatot. Hétfőnként a Feleségek luxuskivitelben, keddenként pedig két premier sorozat lesz látható a VIASAT3-on. Október 10-én, kedd 21.00-tól tévében is megnézhetjük a legújabb Marvel adaptáció, az Inhumans első részét, mely után, 22 órától egy francia kalandfilmsorozat, Az Amazonas aranya történetén izgulhatunk.

Szerda, csütörtök és péntek esténként filmeket vetítenek majd a VIASAT3-on, napközben pedig változatlanul megtalálhatjuk a kínálatban A mentalista, a Castle, a Szívek szállodája, a Will és Grace és a különféle gasztroműsorok adásait.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hazai premierekről, akkor kattints ide és böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: Warner Bros. International Television

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása