Elképesztő összeget lehet nyerni az RTL Klub legújabb vetélkedőjében

2017. szeptember 23. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub műsorán legutóbb a nyár elején volt látható vetélkedő, kvízműsor azonban már jóval hosszabb ideje nem futott a tévéadón. Ennek a szünetnek lesz hamarosan vége, ugyanis az RTL Magyarország készíti el az Amerikában nagy sikerrel futó vadonatúj vetélkedő, a The Wall hazai változatát.

afalvetlkedo.jpg

A műsor érdekessége - a hatalmas, interaktív fal mellett -, hogy az adásokban szereplő játékospárok a feltett kérdésekre helyesen vagy rosszul válaszolva nem egy előre meghatározott összeget nyerhetnek vagy éppen veszíthetnek el. Minden attól függ, hogy a fal tetejéről leejtett labdák (fordulónként változik a számuk) mekkora összeggel ellátott pénzes rekeszbe esnek.

Így fordulhat elő, hogy a helyes válaszokkal keveset nyernek, míg egy esetleges rontással hatalmasat buknak a párok. Adásonként viszont akár 100 millió forinttal is távozhatnak a szerencsés és bátor játékosok. A Fal címet viselő produkció házigazdája Sebestyén Balázs lesz. Arról, hogy a Fal még idén képernyőre kerül, vagy csak jövő tavasszal debütál az RTL Klubon, még nincs információnk.

A fotón a műsor amerikai házigazdája látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.09.24. 00:16:56

Ez várósnak ígérkezik.
süti beállítások módosítása