5 év után visszatér a képernyőre a népszerű szórakoztató műsor

2017. szeptember 21. - Jasinka Ádám

Majdnem tíz évvel ezelőtt, 2007 decemberében került először adásba a Beugró, a méltán híressé vált improvizációs szórakoztató műsor. A TV2-s indulást követően a köztévé akkori főadóját, az M1-et, a Comedy Centralt, a Coolt és a VIASAT3-at is megjárt produkció kisebb szünetekkel 2012. január elsejéig képernyőn volt, azóta viszont legfeljebb csak az ismétléseivel találkozhattak a nézők.

beugrovisszateres.jpg

Habár új részeket már 5 éve nem láthatunk belőle a tévében, ez nem jelenti azt, hogy a Beugró mint színházi előadás is megszűnt volna. A korábban a Centrál Színházban, ma már a Játékszínben látható műsor színházi évada októberben indul, és a hivatalos Facebook oldalon az időpontok mellett azt is bejelentették, hogy az új előadásokat rögzíteni fogják televíziós sugárzásra.

A MűsorVízió információi szerint a Beugró tévéfelvételeit az RTL Klub számára készítik. Így hamarosan újra láthatjuk majd a "beugrókat", azaz Pokorny Liát, Rudolf Pétert, Szabó Győzőt, Kálloy Molnár Pétert és Debreczeny Csabát is. Megkerestük az RTL Magyarország sajtóosztályát, azonban nem szerették volna kommentálni az értesüléseinket.

Fotó: 7óra7 blog

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása