Találkozz élőben a népszerű rajzfilmsorozat magyar hangjaival

2017. szeptember 15. - Jasinka Ádám

Szeptember 16-án rendezik meg idén a Színházak Éjszakája elnevezésű programsorozatot, amiben a résztvevő színházak nem csak éjszaka, hanem egész nap különféle rendezvényekkel, nyílt próbákkal, előadásokkal és vetítésekkel várják az érdeklődőket.

szinkronszinhaz2017_southpark.jpg

A Karinthy Színházban, akár csak tavaly, most is teret kap a hazai szinkron szórakoztató világa és a rajongóknak igazán különleges élményben lehet részük, ugyanis a fülük előtt elevenedik majd meg a több évtizede nagy sikerrel futó, polgárpukkasztó és rendkívül kritikus animációs sorozat, a South Park szereplőgárdája.

A Szinkron Színház rendezvényén ott lesz Csőre Gábor (Cartman), Dolmány Attila (Kyle), Bozsó Péter (Stan), Bardóczy Attila (Mr. Mackey), Markovics Tamás (Kenny) és a South Park egykori szinkronrendezője, a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett Aprics László is. Az esemény házigazdája Dányi Krisztián színművész lesz.

A Színházak Éjszakája rendezvényei karszalaggal látogathatóak, melyet ide kattintva tudtok megvásárolni.

Fotó: medium.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása