Idén készült ázsiai sorozatot mutat be az egyik magyar tévécsatorna

2017. szeptember 14. - Jasinka Ádám

Tavaly év végén két koreai sorozat is debütált a hazai képernyőkön. Az egyik, A fény hercegnője a Story4-re, míg A császárság kincse a Dunára érkezett. Azonban amióta kifutott mindkét produkció, nem érkezett újabb, ezekhez hasonlító ázsiai sorozat. A dél-koreai szériák rajongói számára viszont most van egy jó hírünk!

kiralynohetnaprapremier.jpg

A Story5 műsorán lesz látható október 2-tól, minden hétköznap este 19:15-től a 2017 májusában indult és augusztus elején véget ért, mindössze húsz epizódos Queen for Seven Days, amely a "Királynő egy hétre" magyar címet kapta. A sorozat epizódjainak hossza eredetileg egy óra, ám idehaza 30 percre bontva kerülnek majd képernyőre. Az október 2-ai premier azonban dupla részes és már 18:30-tól látható lesz.

A történet leírása: A sorozat a tragikus sorsú Chae-gyeong királynőről szól, aki a történelemben egyedülállóan rövid ideig ült a trónon, a Joseon dinasztia 500 éves történelmében, mielőtt leváltották. A történet a királynő szerelmét is bemutatja Lee Yeok királlyal és Lee Yunggal. Chae-gyeong vidéken élt sokáig egy nemesi család sarjaként, ott nevelték egy baljóslatú prófécia miatt, de később akarata ellenére politikai szerelmi játszmák eszközévé válik. Végül nem csak saját élete, a végzete, hanem az ország sorsa is az ő kezében van…

Ha érdekelnek, milyen új sorozatok érkeznek a hazai tévécsatornákra, akkor kattints ide és böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Forrás és fotó: Story5

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ququcs2 2017.09.14. 20:37:54

Köszönet az ázsiai sorozatért!! (Y) Dél-Koreai sorozatok remekművek!! ♥
süti beállítások módosítása