Hamarosan teljesen átalakulnak a TV2 estéi

2017. szeptember 11. - Jasinka Ádám

A TV2 tavaly is bizakodva vágott neki az őszi szezonnak, de a Star Academyről hamar kiderült, hogy nem találta a közös hangot a nézőkkel. Idén emeltek a fordulatszámon, és nem egy műsorra tették fel az egész őszüket, hanem több napi produkciót is hadrendbe állítottak a nézettségért vívott harcban.

tv2_osz_valtozas2.jpg

Azt sosem tudjuk meg, mire mentek volna ezek az új és visszatérő műsorok a Gundel Takács Gábor vezetésével újrainduló Áll az alku nélkül, de azt látjuk, hogy a TV2 ennek a retró vetélkedőnek köszönheti, hogy olyan minimálisra dolgozta a főműsoridős hátrányát az RTL Klubhoz képest, amire elég régen volt példa. És nem csak ledolgozta a különbség jelentős részét, hanem meg is tudta verni a fiatalok körében hosszú ideje megrendíthetetlen konkurenst. A mostani felállás azonban nem marad így sokáig.

A hónap végétől ugyanis változtat a TV2, és szeptember 25-től kezdve már nem lesz látható az esténként jelentkező celebes szórakoztató műsor, a Drágám, add az életed!. A döntés oka prózai, véget ér az Ábel Anita és Csonka András vezette harmadik évad. A műsort viszont nem egy újabb produkció, hanem a Tények Extra váltja, míg a 21:35-kor kezdődő hírműsor után filmek és sorozatok kerülnek adásba.

tv2_osz_valtozas1.jpg

De nem ez lesz az egyetlen változás. Szeptember 29-én ugyanis véget ér a Séfek séfe, a TV2 gasztronómiai tehetségkutatója, így októberben egyedül az Áll az alku marad talpon az augusztusban indult kínálatból. Azonban, hogy milyen műsor kerül a Tények után, és minek kell megküzdenie a lassan féltávhoz érő Survivorrel, azt még nem jelentette be a tévécsatorna.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása