Exkluzív, szinkronos premierek érkeznek az egyik hazai, online szolgáltatásra

2017. szeptember 10. - Jasinka Ádám

A héten számoltunk be arról, hogy milyen újdonságokkal, itthon még nem vetített sorozatokkal készül az őszre a VIASAT3, a VIASAT6, az AXN, és a két új tévéadó, a Sony Max és Sony Movie Channel. Az ezeket üzemeltető Sonynak azonban van egy online videós szolgáltatása is (video on demand), amire hamarosan újabb exkluzív premierek kerülnek. Olyan sorozatok, amiknek hazai bemutatójára már régóta vártunk.

axnnow_premierek17.jpg

Szabó Balázs, a Sony regionális programigazgató-helyettese a MűsorVíziónak elárulta, mik is érkeznek: „Az AXN Now-ra idén több premierrel készülünk. Itt debütál hazánkban először a Jennifer Lopez és Ray Liotta főszereplésével készült rendőrdráma, a Shades of Blue, érkezik az Elrabolva-filmek nyomán forgatott Taken, A varázslók-könyvek alapján készített The Magicians című sorozat és az Elvált nők kézikönyve további évadai is.

Ezekhez pedig mind készíttetünk magyar szinkront.”

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása