Nagy változás lesz a népszerű hazai vetélkedőben

2017. szeptember 09. - Jasinka Ádám

Négy évvel ezelőtt, 2013 tavaszán került először képernyőre a vírusmarketinggel felvezetett, rendhagyó vetélkedő, az Észbontók. A műsorban adásonként két csapat küzd meg egymással, és a többi kvízzel ellentétben nem a jó választ kell megmondaniuk, hanem ki kell találniuk, hogy a kisfilmeken bejátszott "észbontók" vajon tudják-e a feltett kérdésekre a választ.

eszbontoknegyedikevad.jpg

A műsor sikerét mutatja, hogy idén már a negyedik évadát kezdi, ám nem a megszokott módon kerül majd képernyőre. Az eddig hetente egyszer jelentkező Észbontók az ősz folyamán már minden hétköznap este adásba fog kerülni a VIASAT3-on, méghozzá rövidebb epizódokkal, friss fejtörőkkel és újabb szerethető arcokkal. Valamint celebes adásokkal.

A Sony héten megrendezett sajtótájékoztatóján Szabó Balázst, a regionális programigazgató-helyettest kérdeztük, aki a következőket mondta a MűsorVíziónak„Az Észbontókat a gyártó céggel közösen fejlesztettük, és úgy gondoltuk, hogy tudunk még egy kicsit csavarni a műsoron. Azt látjuk, hogy van igény rá, csatornaátlag fölött teljesítettek a korábbi évadok, ezért döntöttünk úgy, hogy

idén már napi harminc percben fognak jelentkezni Kovács Áronék."

eszbontoknegyedikevad2.jpg

„Elkezdtük építeni a főműsoridőt, és ennek eredményeként a napi négy Két pasi – meg egy kicsi epizódból már csak kettő látható. Este, 19.00 órától a Luciferrel bevezettünk egy sorozatsávot, amit szeretnénk is tartani a későbbiekben.

Az Észbontók pedig az a műsor lesz, amely a 21.00 órától jelentkező heti tartalmakat vezeti majd fel."

Fotó: Sony

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása