Megjegyezni is nehéz, olyan sok premier lesz ősszel a Sony csatornáin

2017. szeptember 08. - Jasinka Ádám

A Sony Pictures Television hazánkban öt tévécsatornából, és egy online tartalmakat kínáló videós szolgáltatásból álló portfólióval rendelkezik. A héten tartották a Sony őszindító sajtóeseményét, ahol nem csak a csatornáikra érkező saját gyártású műsorokról, hanem rengeteg premierről és évadfolytatásról is lerántották a leplet.

sony_osz_2017_2.jpg

Ősszel a VIASAT3 műsorán debütál a legújabb szuperhősős sorozat, a Marvel égisze alatt készített Embertelenek (InHumans), amely egyenesen a mozivásznakról kerül a tévéképernyőkre. Emellett új évaddal folytatódik a nagy sikerrel vetített Lucifer, és elindul a fantasyszéria, a Shannara - A jövő krónikájának második szezonja is. A VIASAT6 őszi kínálatáról már korábban beszámoltunk, ide kattintva megtaláljátok a premierek listáját.

sony_osz_2017.jpg

Az AXN a már pár hete bejelentett újdonságai mellé most újabb címeket árult el. Az ősz folyamán érkezik a MacGyver, amely a jól ismert történet fiatalos feldolgozása. Az AXN-en debütál a S.W.A.T., az azonos című filmből készült sorozat, főszerepben a Gyilkos elmék sztárjával, Shemar Moore-ral. Ezek mellett pedig láthatjuk majd az Amerikában is bemutatás előtt álló The Crossing és a Wisdom of the Crowd című szériákat is.

sony_osz_2017_3.jpg

A Sony október 3-án induló két új csatornája, a Sony Max és a Sony Movie Channel közül előbbire több, idehaza még nem vetített sorozat is érkezik. Az egyik az Anyaság túlsúlyban című szitkom, amiben a főszereplőnek egy új környéken, számító szomszédok társaságában kell újra felépítenie családja mindennapjait.

sony_osz_2017_4.jpg

Emellett a Sony Max-on kerül képernyőre a The Royals, mely egy kitalált királyi család botrányos életéről szól, a Younger, ami Pamela Redmond Satran "Korához képest" című regényének adaptációja, valamint az Odd Mom Out című komédia is. Illetve ezen az adón láthatjuk majd a Rólunk szól második évadát, melynek egyik részében az akciósztár, Sylvester Stallone is vendégszerepel.

A sorozatok és új évadok pontos indulásáról minden infót megtaláltok a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása