Török sorozat miatt erősödik a TV2 egyik kábelcsatornája

2017. szeptember 06. - Jasinka Ádám

A minap érkezett először nézettségi adat a nem országos lefedettségű adón vetített török sorozathoz, a Piszkos pénz, tiszta szerelemhez. Múlt kedden közel 90 ezren figyelték a szövevényes szerelmi és bűnügyi szálak alakulását és ennek köszönhetően ez a széria lett előző héten az Izaura TV legnézettebb műsora.

piszkospenztisztaszerelem_nezettseg.jpg

Tavasszal a szintén török Kuzey Güney - Tűz és víz utolsó epizódjai hoztak hasonlóan kiemelkedő nézettséget, így az mindenképpen jó hír lehet a rajongók számára, hogy a Piszkos pénz, tiszta szerelem két hónappal az indulása után már képes ilyen jó számokat produkálni. Megkerestük a TV2-t, ahol elárulták, hogy amióta adásban van Elif és Ömer története, azóta erősödött meg az Izaura TV főműsorideje.

A Piszkos pénz, tiszta szerelem elsősorban az idősebb nézők körében népszerű. Júliusban 67 ezer, augusztusban 66 ezer, míg szeptember első napjaiban 72 ezer volt az átlag nézőszám. A reklámozóknak fontos korosztályokban pedig folyamatosan nő a sorozat átlagnézettsége. A 18-49 évesek körében júliusról szeptemberre 6 ezerről 11 ezerre, míg a 18-59 éveseknél 13 ezerről 18 ezerre emelkedett a mutató.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről? Akkor lájkolj minket!

Forrás: TV2
Fotó: karaparaask.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása