A Survivor miatt máris változtat az RTL Klub

2017. szeptember 01. - Jasinka Ádám

Míg a TV2 három napi újdonságot is indított a héten megkezdődött őszi szezonban, addig az RTL Klubon mindössze csak a Survivor érkezése jelent változást a hétköznap esti kínálatban. A túlélőshow első adása nagyot harapott a nézettség tortájából, a folytatásra azonban csökkentek az eredmények. Ezért hogy aki lemaradt az felzárkózhasson, az RTL változtat a hétvégi műsorán.

survivormusorvaltozas.jpg

A tévéadónál úgy döntöttek, hogy a Survivor mind az első öt adását újra képernyőre tűzik, méghozzá egymás után, és ilyenre ritkán van példa egy napi műsor esetében. Emiatt teljesen átalakul a tévéadó vasárnapja, és szeptember 3-án 11:45 és 18:00 között csak a több mint tíz év után visszatérő reality lesz látható az RTL Klubon.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása