Alig győzzük majd nézni ezeket a premiereket

2017. augusztus 21. - Jasinka Ádám

Idén ősszel minden korábbinál élesebb lesz a verseny a tévécsatornák között és a nézettségért folytatott harcban a nézők járnak csak igazán jól, hiszen az országosan fogható adóktól a legkisebb kábelcsatornákig mindenhová jut valami újdonság.

axnpremierek_osz17_1.jpg

A Sonyhoz tartozó csatornákon hamarosan nagy változás lesz. Az eddig AXN White-ként és AXN Black-ként ismert adókat októbertől már nem fogjuk megtalálni a kínálatban, mivel nevet és arculatot váltva szórakoztatják tovább a nézőket. A "főadó" azonban nem változik, és akárcsak a VIASAT6, nem akármilyen kínálattal jelentkezik már augusztustól.

A legelső fecske, ami ezúttal nem nyarat, hanem őszt csinál, a Feketelista spinoffja, a Megváltás alcímet kapó sorozat lesz. A történet szerint a világ legagyafúrtabb bűnözői összeállnak és egy elit zsoldoscsapatot alakítanak, hogy immáron a jó oldalra állva megbocsájtást nyerjenek korábbi bűneikért. A mindösszesen csak nyolc részből álló széria hazai szinkronos premierje augusztus 30-án, 21 órakor lesz az AXN-en.

axnpremierek_osz17_3.jpg

A következő újdonság szeptember 4-én 23:00-kor érkezik. Ekkor debütál ugyanis az AXN műsorán a Quantico második évada, melyben a főszereplőt ezúttal nem a Szövetségi Nyomozó Iroda, hanem a CIA kötelékében láthatjuk viszont. A rá következő nap, azaz szeptember 5-én, 16:05-kor indul és minden hétköznap adásban lesz az AXN-en a Született detektívek hetedik évada, amely egyben a sorozat befejező szezonja is.

Szeptember 7-én 21 órakor mutatkozik be dupla résszel az NCIS: New Orleans itthon még nem vetített harmadik etapja, szeptember 16-án (szombaton) 18:00-kor pedig megkezdődik A nagy fogás második, és egyben utolsó évadának vetítése. A premierek sorát az Elfeledve című krimi zárja, amely szeptember 26-tól kedd esténként lesz látható, méghozzá a Castle sztárjával, Stana Katiccal a főszerepben.

Minden további részletet és újdonságot megtalálhattok a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkban!

Fotó: ©Sony Pictures Television Inc., nbc.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása