Eltűnt az RTL egyik legkedveltebb szériája (frissítve!)

2017. augusztus 17. - Jasinka Ádám

Az RTL kábelcsatornáin is láthatóak a premier sorozatok mellett olyan klasszikusok, amelyek a mai napig, indulásuk után több tíz évvel később is képesek sok nézőt a képernyők elé ültetni. Ilyen például a Columbo és többek között a Csengetett, Mylord? is. Ez utóbbi azonban rövid időre most kikerült az RTL+ kínálatából.

csengetettmylord.jpg

A nosztalgiázók pár hete már észrevehették, hogy a sorozatból az RTL már csak a harmadik és negyedik évadot ismétli, augusztus 4-től pedig nem is szerepel a műsorukon ez a brit komédia. Megkerestük a tévéadót, hogy megtudjuk, visszatér-e a Meldrum-ház személyzete és azt a választ kaptunk, hogy a Csengetett, Mylord? augusztus 28-án 19:30-tól újraindul, de ismételten csak a harmadik évadától.

Fotó: RTL+ Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása